Hvor lenge holder dropsen etter at jeg har åpnet pakken?

Normalt sett har drops lang holdbarhet. Det som er dropsens verste fiende er lys og luftfuktighet. Derfor er det alltid vanskelig å fastsette en dato for holdbarhet, men det er aldri noen fare for at drops blir uspiselig. Det som gjerne skjer er at dropsen mister smak og farge, og at dropsen klistrer seg til hverandre. Oppbevar dropsen på et mørkt og tørt sted, da varer de lengst.

Jeg har glutenallergi, kan jeg spise drops?

Ja, du kan spise drops som ikke inneholder Malt. Av Dropsfabrikken`s produkter er det bare Honningkamfer og Smørmalt du ikke kan spise.

Dropsene klistrer seg sammen når jeg legger de i en skål

Dropsene kan klistre seg sammen når de ligger uten emballasje. Det er fordi luftfuktighet smelter det utterste laget på dropsen og lager en klebrig overflate. Dropsen liker seg best i en tett og mørk emballasje som for eksempel en boks med tett lokk

Hvilken farge har kongen av danmark?

Kongen av danmark har fargen E150d som stammer i fra karamell. Fargen er 100% naturlig.

Er det mye sukker i drops?

Ja, det er ca 99% karbohydrater i de fleste dropstypene til Dropsfabrikken. Derimot er alle drops untatt fylt assortert fri for fett. Drops er et meget bra alternativ til feks sjokolade der man har både fett og kabohydrater på en gang. Vi selger drops til forsvaret som en ren energikilde i rasjonspakken til soldaten. Skal du på tur er dette et suverent energitilskudd. Prøv vår honningkafer ute i naturen, den har kun 100% naturlige tilsetninger.

Jeg vil bli forhandler, hva gjør jeg da?

Vil du bli forhandler? Send en E- post til Dropsfabrikken på: post@dropsfabrikken.no Da blir du registrert og vi ringer deg opp for en liten dropsprat. Etter at du er registrert som forhandler blir varene du bestiller fakturert etter innkommet ordre.

Hvor lang tid tar det før jeg får varene hjem til meg?

I løpet av 3-5 dager etter at du har lagt inn din bestilling (mange ganger helt ned mot 1 dag etter) vil din ordre være på vei til deg med Posten. Hvor lang tid posten bruker avhenger litt på hvor i landet du bor men normalt sett tar det ikke lenger enn en uke før pakken er hos deg.

Jeg er opptatt av hva jeg putter i meg, er det farlig å spise drops?

Våre drops er basert på gammel norsk tradisjon, og inneholder ingen konserveringstilsetninger. Vi bruker heller ikke palmeolje i vår produksjon som er vanlig i andre sorter godteri. Dropsen vi lager er ren energi og inneholder ikke fett som i for eksempel sjokolade. Så om man først skal unne seg noe godt eller ha med litt ekstra energi på tur er drops det beste valget. Har man et normalt sundt kosthold kan norskprodusert drops fra dropsfabrikken spises med god samvittighet.

 
Frakt
Fri frakt ved kjøp over kr 5000,-
 
Kontakt oss
Du finner oss alltid på post@dropsfabrikken.no
 
Levering
Vi leverer kun til forhandlere